Imuno med sa borovim iglicama

Početna

Imuno med sa borovim iglicama

O proizvodu

Imuno med sa borovim iglicama

Borove iglice vjerojatno nisu najočitiji izbor u potrazi za ljekovitim biljem, ali sadrže iznenađujuće visoke količine vitamina C u odnosu na ostale vrste drveća. Bor je ujedno crnogorično stablo rasprostranjeno po čitavoj Europi, zbog čega su njegove iglice zaista lako dostupne svima.Kao što je poznato, vitamin C je od ključne važnosti za ljudski imunološki sustav jer stimulira proizvodnju bijelih krvnih stanica koje se bore protiv upalnih stanja organizma.

Također, vitamin C jedna je od najvažnijih komponenti kolagena koji je nužan za stvaranje novih i regeneraciju oštećenih stanica organizma. Osim C vitamina, borove iglice bogate su vitaminom A te karotenoidima, zbog čega mogu pomoći u liječenju i ublažavanju nekih medicinskih problema.

Zbog velike količine C vitamina, proizvodi od borovih iglica mogu se koristiti kao preventiva protiv prehlade i gripe u zimskim mjesecima.

Organska proizvodnja

Organska proizvodnja

Pčele skupljaju nektar iz prirodnih izvora.

Brojna ljekovita svojstva

Brojna ljekovita svojstva

Pčelinji proizvodi su ljekovito prirodno blago.

Visoka kvaliteta proizvoda

Visoka kvaliteta proizvoda

Pružamo samo najbolje prirodne proizvode.

Često postavljena pitanja

imuno med sa borovim iglicama

Med sa borovim iglicama je posebna vrsta meda koja nosi jedinstvenu aromu i blagodati borovih iglica, pružajući osvježavajući okus i potencijalne zdravstvene prednosti koje proizlaze iz svojstava ovog prirodnog sastojka.

Med sa borovim iglicama ima prepoznatljivu aromu i okus koji podsjećaju na borove šume. Ova jedinstvena kombinacija donosi osvježavajući doživljaj i razlikuje ga od drugih vrsta meda.