Imuno med sa matičnom mliječi

Početna

Imuno med sa matičnom mliječi

O proizvodu

Imuno med sa matičnom mliječi

Matična mliječ u medu je mješavina za imunitet koja ima jako puno djelovanja na ljudski organizam. Kako je nauka dokazala ona obnavlja moždane ćelije i poboljšava koncentraciju, pa se preporučuje djeci u rastu i razvoju, osobama koji se bave sportom ili puno uče.

Trebali bi je koristiti oni koji imaju stresan i naporan posao, probleme sa depresijom, nesanicom i sl. lzuzetno je korisna za stare osobe koje imaju problema sa senilnošću.

Matična mliječ u medu je čudotvorna hrana koja podstiče razvoj, vraća snagu, regeneriše organizam i reguliše metabolizam.Ubrzava oporavak kod rekonvalescenata, a poboljšava i stanje kod Parkinsonove bolesti.

Matična mliječ najbolji je pratilac za dug i zdrav život. Matična mliječ je proizvod pčela sa kojim pčele hrane ličinke pčela i trutova u početnoj fazi razvoja, a ličinke matice i maticu njome hrane cijelog života.

Organska proizvodnja

Organska proizvodnja

Pčele skupljaju nektar iz prirodnih izvora.

Brojna ljekovita svojstva

Brojna ljekovita svojstva

Pčelinji proizvodi su ljekovito prirodno blago.

Visoka kvaliteta proizvoda

Visoka kvaliteta proizvoda

Pružamo samo najbolje prirodne proizvode.

Često postavljena pitanja

imuno med sa matičnom mliječi

Med sa matičnom mliječi je izuzetno vrijedan prirodni proizvod koji kombinira blagodati meda s nutritivnim svojstvima matične mliječi, pružajući podršku imunološkom sustavu i vitalnosti organizma.

Blagotvorno utiče na mnoga oboljenja, a posebno su značajni efekti u jačanju imuniteta i poboljšanju krvne slike.

Reguliše nivo šećera u krvi kod dijabetičara. Značajno utiče i na podmlađivanje ćelija. Zbog svog izuzetno vrijednog proteinskog sastava blagotvoreno djeluje kod djece, podstiče rast i razvoj.

Najbolje je prirodno sredstvo za pripomoć kod svih tegoba i bolesti organizma: srce, krvotok, probavni sustav, dišni organi, kosti i zglobovi, reproduktivni organi, psihičke smetnje, jednostavno sve bolesti pa čak pomaže i kod najtežih.